Prijzen

GRAFISCH ONTWERP/

Voor een nieuw ontwerp of een restyling van een huidig logo vragen wij € 500 excl. Je krijgt hiervoor een stuk of 3 voorstellen waaruit kan gekozen worden.
We werken dan eventueel verder op het gekozen voorstel om dan tot een eindresultaat te komen. Indien het finale logo er dan uiteindelijk is, ontwerpen wij hierbij uw naamkaartjes en leveren wij die gedrukt af in 250 exemplaren.

Het logo wordt u digitaal aangeleverd in CMYK, RGB, PANTONE en ZWART/WIT, 300dpi, JPEG.

Wat is een huisstijl? Voor een huisstijl betaalt u € 750 excl en dit omvat eigenlijk het volledige grafisch concept van uw zaak.
Dit houdt in: een ontwerp van het logo, met de daarbij horende basiszaken zoals naamkaartjes, briefpapier, enveloppen, mailhandtekening.

U krijgt alles digitaal aangeleverd.
Uw logo in CMYK, RGB, PANTONE en ZWART/WIT in 300dpi. formaat.
Uw opmaak van naamkaartjes, briefpapier, enveloppen en mailhandtekening in drukklare PDF formaat.

Voor het ontwerp van een flyer of een folder (met max 4 bladzijden) vragen wij € 250 excl. Meestal gaat dit om een enkel, dubbel of 3-luik A5/A4. Dit omdat het een courant formaat is voor vele drukkers.
Andere formaten kunnen natuurlijk ook, maar dan houdt u best rekening met de drukkost hiervoor.
Wij leveren uw flyer/folder aan in drukklaar PDF formaat, CMYK.

WEBDESIGN/

Een landingspagina bestaat eigenlijk uit een website van 1 pagina. Daarop kan je je belangrijkste informatie zetten. Dit kan een foto zijn van de zaak, een kleine uitleg en daarnaast een adres, telefoonnr en openingsuren.
Zelf zaken aanpassen kan helaas niet, maar daarvoor staan wij u graag ten dienste.

Deze opmaak start vanaf € 250 excl.
Domeinnaam en hosting zijn niet inbegrepen

Een standaard website bestaat uit meerdere pagina’s en heeft ook meer mogelijkheden. Om deze op te zetten, gebruiken wij een beheersysteem als WordPress, zodat u later zelf uw inhoud kan wijzigen naargelang u wenst.
Wij installeren voor u het systeem en zorgen daarbij wij dat alle nodige standaardpagina’s aanwezig zijn.
Wij linken ook alles met sociale media en zorgen voor een standaard SEO.

Prijs vanaf € 750 excl.
Wij raden u ook aan om de jaarlijkse anti-spam module te laten installeren.

Specifieke layoutthema’s en extra modules (zoals een anti-spam, full SEO en specifiekere) zijn mogelijk om te installeren

Een webshop of webwinkel komt meer en meer op. Ook hiervoor kunnen wij voor zorgen. Hiervoor gebruiken wij WooCommerce, die draait op WordPress. Wij installeren een basis Storefront thema naar keuze en zetten uw webshop klaar met de gewenste zaken.

Prijs vanaf €1750 excl.

Wij raden u ook aan om de jaarlijkse anti-spam module te laten installeren.

Specifieke layoutthema’s en extra modules (zoals een anti-spam, full SEO en specifiekere) zijn mogelijk om te installeren

DRUKWERK/

Wij werken samen met eigen professionele drukkers waarvan wij zeker zijn van de kwaliteit. Echter kunnen we niet zomaar een prijs plakken op drukwerk.
Het drukwerk hangt af van de papiersoort, formaat, aantallen en afwerking.

Zaken zoals foliedruk, UV-lak en letterpress zijn mogelijk
Digitale druk is ook mogelijk

Hiervoor moet een aparte offerte aangevraagd worden.

FOTOGRAFIE/

Wij werken samen met een professionele huisfotograaf. Voor dergelijke projecten waarbij fotografie aan te pas komt, kunt u een gepaste offerte ontvangen.